Over ons

Welkom bij Frenky Autodokumentatie,

De Car Book Specialist in antiquarische- en out off print autoboeken. Uw vertrouwde adres op de diverse oldtimer- en autobeurzen door de gehele Benelux. Bij Frenky Autodokumentatie kunt u terecht voor het nieuwe- als gebruikte autoboek!

Boeken, brochures, technische handleidingen en ook (historische) magazines maken deel uit van mijn collectie. Zoekt u nog een bepaald artikel over een willekeurige automobiel? Grote kans dat ik u aan het originele magazine kan helpen! Of aan dat exclusieve boek dat nog ontbreekt aan uw collectie.

Zoekt u iets speciaals neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. U krijgt altijd een reactie!

Door de diverse samenwerkingen is er een grotere kans dat we het gewenst boek of gezochte handleiding of werkplaatshandleiding op korte termijn voor u kunnen vinden. Indien u dit wenst kunt u bij ons een zoek opdracht plaatsen.
Onder de knop Beursagenda kunt u zien op welke beurzen u mij gedurende het gehele jaar kunt treffen. Ziet u op de website een mooi boek en gaat u toevallig naar een beurs, dan kunt u het daar ook op komen halen. Reservering per mail is echter wel verplicht.
Natuurlijk is het ook mogelijk om via de webshop uw bestelling te doen waarna uw artikelen per post toegestuurd worden (postorder). Kijk voor de voorwaarden en kosten even onder FAQ

Tot zover, ik hoop u binnenkort op één van de autobeurzen te mogen begroeten!
Frenky