FAQ

[FACTURERING]
Krijg ik een factuur met de BTW uitgesplitst?
U ontvangt van Frenky Autodokumentatie een factuur met daarop gespecificeerd de BTW en verzendkosten.

[VERZENDKOSTEN]
Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De bijdrage in de handlings- en verzendkosten is voor de eerste 2 kilo in Nederland volgens de brievenbus verzendkosten. Meer dan 2 kilo zal als pakketpost worden verzonden, via Postnl of DHL.

[DE BETALING]
Hoe kan ik betalen?

Dat kan op verschillende manieren. Via PayPal kan er met PayPal saldo worden afgerekend, maar ook de grote creditcards worden geaccepteerd (daarvoor hoeft geen account op PayPal te worden aangemaakt!).

Frenky Autodokumentatie geeft u ook de mogelijkheid om vooruit te betalen door een bankoverschrijving. Gelieve in dat geval de overschrijving ook direct uit te voeren. De bestelde artikelen blijven maximaal 2 weken gereserveerd.

Vóóruit storten Nederland: dit kan via storting op onze Nederlandse Rabobank bankrekening NL08 RABO 0349 8083 92, BIC: RABONL2U, ten name van Frenky Autodokumentatie (voluit geschreven!). Wilt u in dit geval a.u.b. uw ordernummer vermelden, wij reserveren de titel(s) voor een periode van maximaal 2 weken.

[RETOURNEREN]
Hoe wordt er omgegaan met retouren?
Neemt u eerst even, bij voorkeur telefonisch, contact met ons op via +31(0)625022465; we bespreken dan de retourzending (zie ook onze algemene voorwaarden voor de spelregels). U ontvangt dan ook de verdere details omtrent de eventuele retourzending. U dient wel altijd een copy van uw factuur toe te voegen.

[KLACHTPROCEDURE]
Wat is het beleid van Frenky Autodokumentatie op het gebied van klachtafhandeling?
U kunt uw klacht uitsluitend schriftelijk, per post of e-mail aan ons mededelen. Wij berichten u per omgaande over de ontvangst van de klacht en nemen de klacht direct in behandeling. Afhandeling zal binnen 30 dagen plaatsvinden, conform richtlijnen van de consumentenbond. Bij ons is de klant nog koning!

[PERSOONSREGISTRATIE]
Wordt er toch wel vertrouwelijk omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden uitsluitend in verband met garantie en retouren door ons opgeslagen. Een enkele keer kan het voorkomen dat we speciale kortingsakties hebben en we u daarvoor per mail benaderen. De gegevens worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden, noch verstrekt aan derden.

[GEDRAGSCODE]
Is Frenky Autodokumentatie aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg?
Frenky Autodokumentatie is niet aangesloten bij deze vereniging, maar onderschrijft de gedragscode volgens de ‘Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg’ volledig.

[BEREIKBAARHEID]
Hoe kan ik Frenky Autodokumentatie bereiken?
Het gemakkelijkst is dat via de site waar een contactformulier beschikbaar is. Mocht u telefonisch contact willen, dan gelden de telefonische bereikbaarheidsuren: 18.00-21.00 van maandag tot en met vrijdag en zaterdag van 10.00-1500 uur. Telefoonnummer +31(0)625022465.

[WINKEL]
Waar is de winkel gevestigd?
Frenky Autodokumentatie is een postorderbedrijf, heeft geen winkel en geen kantoor en u kunt de producten niet afhalen. U kunt ons vinden op de diverse oldtimerbeurzen door de gehele Benelux, zie agenda. Het bedrijf is gevestigd in Breda. Uitsluitend op afspraak kunt u uw bestelling op komen halen.