Veel Gestelde Vragen, FAQ

FACTURERING
Krijg ik een factuur met de BTW uitgesplitst?
U ontvangt van Frenky Autodokumentatie een factuur met daarop gespecificeerd de BTW en verzendkosten.

VERZENDKOSTEN
Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De bijdrage in de  verzendkosten is voor de eerste 2 kilo, brievenbuspost in Nederland €4,-. Meer dan 2 kilo zal als pakketpost worden verzonden, via DHL of PostNL. Tijdens uw bestelling kunt u duidelijk zien wat de exacte kosten voor de verzending zullen zijn. Bij besteding van meer dan €125,- in Nederland-België-Duitsland rekenen wij geen verzendkosten, verzending is dan automatisch met PostNL en Track & Trace.

DE BETALING
Hoe kan ik betalen?

Dat kan op verschillende manieren. Alle betalingen zij elektronisch en via beveiligde links naar de betreffende betaalinstantie. We maken ondere andere gebruik van;  Ideal, Credit Card betalingen en ook via PayPal kan er met uw PayPal saldo worden afgerekend.

Wenst u liever een vooruit betaling te doen via uw eigen bank neem dan graag contact met ons op voor de verdere betaalgegevens. [email protected] Na ontvangst van uw betaling zullen de goederen zsm worden verzonden. De bestelde artikelen blijven maximaal 2 weken gereserveerd.

RETOURNEREN / HERROEPINGSRECHT
Hoe wordt er omgegaan met retouren?
Neemt u eerst even, bij voorkeur telefonisch, contact met ons op via +31625022465, we bespreken dan de retourzending (zie ook onze algemene voorwaarden voor de spelregels). U ontvangt dan ook de verdere details omtrent de eventuele retourzending. U dient wel altijd een copy van uw factuur toe te voegen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via; [email protected] . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

KLACHTENPROCEDURE
Wat is het beleid van Frenky Autodokumentatie op het gebied van klachtafhandeling?
U kunt uw klacht uitsluitend schriftelijk, per post of e-mail aan ons mededelen. Wij berichten u per omgaande over de ontvangst van de klacht en nemen de klacht direct in behandeling. Afhandeling zal binnen 30 dagen plaatsvinden, conform richtlijnen van de consumentenbond. Bij ons is de klant nog koning!

PERSOONSREGISTRATIE
Wordt er toch wel vertrouwelijk omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden uitsluitend in verband met garantie en retouren door ons opgeslagen. Een enkele keer kan het voorkomen dat we speciale kortingsakties hebben en we u daarvoor per mail benaderen. De gegevens worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden, noch verstrekt aan derden.

GEDRAGSCODE
Is Frenky Autodokumentatie aangesloten bij de ‘WebwinkelKeur’?
Frenky Autodokumentatie is niet aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur, maar onderschrijft de gedragscode volgens de ‘Gedragsregels van ‘Webwinkelkeur’ volledig.

BEREIKBAARHEID
Hoe kan ik Frenky Autodokumentatie bereiken?
Het gemakkelijkst is dat via de site waar een contactformulier beschikbaar is. Mocht u telefonisch contact willen, dan gelden de telefonische bereikbaarheidsuren: 18.00-21.00 van maandag tot en met vrijdag en zaterdag van 09.00-15.00 uur. Telefoonnummer +31625022465.

WINKEL
Waar is de winkel gevestigd?
Frenky Autodokumentatie is een postorderbedrijf, heeft geen winkel en geen kantoor en u kunt de producten uitsluitend op afspraak afhalen indien u dit wenst. U kunt ons vinden op de diverse oldtimerbeurzen door de gehele Benelux, zie agenda. Het bedrijf is gevestigd in Loon op Zand. Uitsluitend op afspraak kunt u uw bestelling op komen halen in Loon op Zand.

Laatst bijgewerkt: Augustus 2021.