Laden Evenementen

« Alle Evenementen

British Car Club Day 2024

27 oktober @ 10:00 - 16:00

British Car Club Day 2024.

De British Car Club Day is in de loop van de laatste jaren uitgegroeid tot een beurs waar liefhebbers in een gemoedelijke sfeer (onderdelen)handel drijven. Er heerst een gezellige clubsfeer waar leden van de deelnemende clubs maar ook niet-leden graag komen om te socializen of inkopen te doen. Dit evenement spitst zich toe op klassiekers uit Groot-Britannië en het wordt gedragen door het verenigingsleven daaromheen. “voor clubs, door clubs” en “voor de leden, door de leden”. Dat zie je terug in het aanbod onderdelen en auto’s, maar ook in de presentaties van de diverse verenigingen, die daarmee meteen een mooi sociaal ontmoetingspunt voor hun achterban creëren. Ook als je niet op zoek bent naar spullen voor je auto dan beleef je hier een geweldig gezellige dag temidden van gelijkgestemde zielen.

Er steekt geen commerciële partij achter de organisatie en er is geen winstoogmerk. De organisatie is in handen van een stichting die de aangesloten verenigingen vertegenwoordigt en wordt opgezet en gecoördineerd door een aantal vrijwilligers. 95% van de clubs die zich met Engelse auto’s bezighouden is inmiddels op dit evenement vertegenwoordigd. De focus ligt vooral op onderdelen, verzamelwaar en technische dienstverlening. Er is ruimte om auto’s te verkopen en te kopen maar deze ruimte is beperkt.

Om de BCCD qua aanbod nog completer te maken zijn ook commerciële partijen als standhouder welkom. Zij dragen hun steentje bij aan de levendigheid.

Onder de bezoekers van de laatste jaren waren er veel sleutelaars, maar ook leden van de aangesloten clubs komen graag en blijven lang. Zo’n 20% blijft van het begin tot aan het einde van het evenement.

Er is een gezellig terras om uit te rusten en van allerlei lekkers te genieten en er is muziek om de sfeer te verhogen.

Kinderen tot 12 jaar betalen geen entree. Alle andere bezoekers betalen € 5,00. Het parkeren is gratis.

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
10:00 - 16:00
Site:
https://britishcarclubday.com/

Locatie

Euretco Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten, Nederland
+ Google Maps