Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CitroExpo

1 mei @ 10:00 - 17:00

1  en 2 mei 2021 Evenementenhal Gorinchem.

CitroExpo is een groots “rassemblement international de Citroën”,

zoals alleen Citroënnisten dat kennen. Voor iedereen die iets heeft met Citroën.

In de Evenementenhal in Gorinchem zal op 1 en 2 mei 2021 een groots “Rassemblement international de Citroën” plaatsvinden, zoals alleen Citroënnisten dat kennen. Een evenement voor alles en iedereen die iets met Citroën te maken heeft, of wil hebben.

Het wordt een evenement met een up-to-date elan, ruim van opzet, een frisse benadering en ander jasje. De organisatie is in handen van een professioneel team met de ervaring en kennis om van deze CitroExpo een jaarlijks festijn te maken. De jeugd heeft de toekomst, dus de volgende generatie zal ook van ‘onze’ automobielen genieten; op hún manier. Niet in tegenspraak met de vorige generaties, maar ernáást.

Wij verwachten veel bezoekers en variatie in activiteiten en aanbod, zoals je dat ook gewend bent van andere Citroën evenementen. De Nederlandse Citroënclubs nemen deel aan CitroExpo, een Citroën evenement met een nieuwe naam en locatie. Voor de liefhebbers is het evenement aantrekkelijk, de tarieven zijn bescheiden gehouden en het parkeren is gratis.

Gegevens

Datum:
1 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Bekijk de evenement site

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Gorinchem, Nederland + Google Maps